KLAUKKALA

AS OY NURMIJÄRVEN ALI-TILKKA

Ropak­ko­tie 6 B, Nurmi­jär­vi

Kysy lisä­tie­to­ja:

Laura Vaarna/ Valo­ko­dit

laura.​vaarna@​valokodit.​fi tai puhe­li­mit­se 010 336 0360

Vuokraus­pää­tök­set arki­sin päiväs­sä!

YKSIÖT

Talo­yh­tiös­sä on 35 kpl 28 neliön yksiö­tä. Näis­sä kompak­teis­sa yksiöis­sä on vaalea lami­naat­ti­lat­tia ja valkoi­set keit­tiön­kaa­pit. Integroi­duil­la kodin­ko­neil­la ollaan saatu asun­toon avara ja tyyli­käs ilme. Astian­pe­su­ko­ne, induk­tio­lie­si, kalus­te­uu­ni mikro­toi­min­nol­la teke­vät pienes­tä­kin keit­tiös­tä toimi­van. Kylpy­huo­nees­sa harmaa laat­ta­lat­tia ja valkoi­set seinät, tilaa varat­tu pesu­ko­neel­le. Suih­kusei­nä ja huoneis­to­koh­tai­nen lattia­läm­mi­tys lisää­vät käyt­tö­mu­ka­vuut­ta. Suurim­mas­sa osas­sa yksiöi­tä on mini­par­ve­ke, kulma-asun­nois­sa rans­ka­lai­nen parve­ke.

Vuokrat alkaen: 550,-

KAKSIOT

Kaksiois­sa on useam­pia eri pohja­rat­kai­su­ja. Kool­taan 43,5- 45 neliön asun­to­ja on kaik­ki­aan 18. Kaikis­sa asun­nois­sa on avokeit­tiö, jossa integroi­dut kodin­ko­neet. Lisäk­si työpöy­tä­ti­laa lisää liiku­tel­ta­va saare­ke, näin pääset myös itse vaikut­ta­maan keit­tiön toimi­vuu­teen. Varus­te­ta­soon kuuluu jääkaap­pi, pakas­tin, astian­pe­su­ko­ne, induk­tio­lie­si, uuni mikro­toi­min­nol­la. Asun­to­jen pinta­ma­te­ri­aa­lit ovat vaalea lami­naat­ti­lat­tia, keit­tiön tasot ja kaapit valkoi­set. Kaikis­sa asun­nois­sa parve­ke tai rans­ka­lai­nen parve­ke.

Vuokrat alkaen 730,-

KOLMIOT

Talos­sa 6 kpl 56,5 neliön kolmio­ta. Asun­not tila­van oloi­sia vaik­ka neliöi­tä vähän. Näis­sä kulma-asun­nois­sa kaikis­sa on avokeit­tiö sekä parve­ke. Keit­tiös­sä valkoi­set kaapit ja integroi­dut kodin­ko­neet. Varus­te­lui­hin kuuluu jääkaap­pi, pakas­tin, liesi­tuu­le­tin, astian­pe­su­ko­ne, induk­tio­lie­si, kalus­te­uu­ni mikro­toi­min­nol­la. Keit­tiöis­sä lisäk­si liiku­tel­ta­va saare­ke, jonka saa siir­ret­tyä oman mielen mukai­ses­ti. Isom­mas­sa makuu­huo­nees­sa koko seinän ikku­nat, parve­ke metsän suun­taan, kaikis­sa ikku­nois­sa säle­kaih­ti­met. Kylpy­huo­nees­sa paljon kaap­pi­ti­laa, tilaa pesu­ko­neel­le, suih­ku­kaap­pi sekä lattia­läm­mi­tys.

Vuokrat alkaen 840,-

KARTTA

AS OY NURMIJÄRVEN ALI-TILKKA (TALO B)

ASEMAPIIRRUSTUS

VUOKRAA